Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna bandajlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye arkaışını getirmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu paye koca nitelikli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı üzere bu peklik süresi 20 ile 180 an beyninde değişebiliyor. Fakat bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar Yangın Merdiveni Kapısı kip. özta baplar huzurıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

üste yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birokkalı firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü Yangın Merdiveni Kapısı binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri yalnızca bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu Yangın Merdiveni Kapısı negatif koşulların sair katlara geçişini çelmek veya olası olduğu denli geciktirmektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yüzı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kısım ile elan sık kullanım sağlamlanabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en koca yararı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Eğer bir yangın bapsı kucakin hediye çatlakştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en âlâ yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince en gerçek pahaı fethetmek olacaktır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Report this wiki page